Dette kurset presenterer nøyaktige strategier som Hailey Cunningham, også kjent som Millionaire Mindset Mama, benyttet seg av for å tjene over 450 000 dollar ved å skape og selge sine egne digitale produkter på mindre enn 5 måneder.


Ikke bare det, du får også muligheten til å videreselge dette kurset som ditt eget og beholde hele 100% av inntektene. Ja, det er som å få alle verktøyene du trenger for å lykkes, samt en ferdig-for-deg-bedrift, alt i ett!

Oversikt over Passive Profit Millionaire

  • Inkluderer ALLE ESSENSIELLE elementer du trenger for å starte en blomstrende digital markedsføringsbedrift
  • Alle tips og triks for å lykkes med salg på sosiale medier og å skape innhold som faktisk konverterer til salg for deg!
  • Canva opplæring
  • Bygg ditt Brand
  • Ingen månedlige avgifter
  • Gratis felleskap og support
  • Rettigheter for videresalg med 100% fortjeneste
  • Hvordan selge på sosiale medier
  • Hvordan mestre Instagram
  • Pinterest (genialt hvis du ikke vil vise ditt ansikt)

Hei, Jeg heter Liv Tone

Jeg har over 15 år med erfaring som it-ansvarlig og datainstruktør, og de senere år, jobbet mye online med mange forskjellige programvarer som brukes i markedsføring i bedrifter.


Etter å ha vært på uføretrygd i flere år, og fortsatt er, bestemte jeg meg for å følge min lidenskap for teknologi inn i å bygge min egen nettbaserte virksomhet.


Jeg hjelper nå damer med å lage sin egen drømmejobb.


Jeg har lært å lage denne nettsiden, ved hjelp av dette kurset som jeg selv også har tatt.

Passive Profit Millionaire ble skapt for å hjelpe

Mange kvinner er usikre på hvor de skal begynne sin online business og sosiale medier, men Passive Profit Millionaire ble skapt nettopp for å hjelpe deg med det.


Det tilbyr en grundig opplæring innen digital markedsføring, samtidig som du får rettighetene til å selge kurset selv for 100% profitt!

Mange kvinner er usikre på hvor de skal begynne, men Passive Profit Millionaire ble skapt nettopp for å hjelpe deg med det.


Det tilbyr en grundig opplæring innen digital markedsføring, samtidig som du får rettighetene til å selge kurset selv for 100% profitt!

Dette kurset dekker hvert eneste aspekt av hvordan du skal skalere virksomheten din på nettet ved å utnytte alle forskjellige sosiale medieplattformer.


Du vil få steg-for-steg veiledninger fra bransjeeksperter som deler sine strategier om hvordan du skaper innhold som faktisk konverterer til flere salg for deg!

Dette kurset dekker hvert eneste aspekt av hvordan du skal skalere virksomheten din på nettet ved å utnytte alle forskjellige sosiale medieplattformer.


Du vil få steg-for-steg veiledninger fra bransjeeksperter som deler sine strategier om hvordan du skaper innhold som faktisk konverterer til flere salg for deg!

Hva er MRR?:

Veksten innen den digitale læringsbransjen øker stadig å kommer ikke til og bremse med det første!


Master Resell Rights revolusjonerer måten folk kan generere betydelige og passive inntekter på nettet..


Hva er MRR? "Master Resell Rights" er prosessen med å kjøpe et digitalt produkt én gang for en fast engangssum som gir deg rett til å videreselge det samme produktet som ditt eget.

Når du har kjøpt Passive Profits Millionaire, blir det umiddelbart ditt for videresalg. Fordi du eier rettighetene, tjener du alltid 100% fortjeneste, og kundene betaler deg direkte.

Så hva er ulempen?

Hvorfor ville noen gi bort rettighetene til kurset sitt? Tro meg, jeg stilte det samme spørsmålet og hadde den samme skepsisen. Etter nøye undersøkelser vil du oppdage at kursets skaper er svært lidenskapelige om digital markedsføring og ser behovet for å hjelpe folk med å tjene ekstra inntekt. Derfor tilknyttet de rettighetene for gjenbruk og videresalg til det, og viser hjertet bak konseptet: å hjelpe folk med å oppnå den økonomiske og tidsmessige friheten som de allerede hadde funnet!

Ofte Stilte Spørsmål

HVA ER ET DIGITALT MARKEDSFØRINGSKURS MED RETTIGHETER FOR GJENBRUK OG VIDERESELG?

Et digitalt markedsføringskurs med rettigheter for gjenbruk og videresalg refererer til et omfattende opplæringsprogram som fokuserer på å lære enkeltpersoner om ulike aspekter av digital markedsføring, som for eksempel online annonsering, markedsføring i sosiale medier, søkemotoroptimalisering (SEO), innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring, og mer. Kurset er utformet for å gi grundig kunnskap, strategier og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i den digitale markedsføringsbransjen.


Det som skiller et digitalt markedsføringskurs med rettigheter for gjenbruk og videresalg er inkluderingen av master rettigheter for videresalg. Disse rettighetene gir kjøperen myndighet til å videreselge kurset til andre og beholde fortjenesten selv. I praksis gir det enkeltpersoner muligheten til å dra nytte av kunnskapen og ferdighetene som er oppnådd gjennom kurset, samtidig som de kan bruke det som et verdifullt produkt for å generere ekstra inntekt.

HVORDAN KAN JEG DRAG FORDEL AV ET DIGITALT MARKEDSFØRINGSKURS MED RETTIGHETER FOR GJENBRUK OG VIDERESELG?

Ved å gjennomgå det digitale markedsføringskurset kan du tilegne deg verdifull kunnskap og ferdigheter knyttet til ulike aspekter av digital markedsføring. Dette kan forbedre din forståelse av online markedsføringsstrategier, verktøy og teknikker, slik at du kan anvende dem effektivt i din egen virksomhet eller karriere.

ER DET DIGITALE MARKEDSFØRINGSKURSET EGNET FOR NYBEGYNNERE?

JA, dette digitale markedsføringskurset med rettigheter for gjenbruk og videresalg kan være egnet for nybegynnere. Dette digitale markedsføringskurset er designet med nybegynnere i tankene og gir en trinn-for-trinn tilnærming for å introdusere grunnleggende begreper og ferdigheter på en strukturert måte.


Dette kurset dekker vanligvis grunnleggende innen digital markedsføring, inkludert emner som opprettelse av nettsider, markedsføring i sosiale medier, innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO), online annonsering og analytikk. Målet vårt er å gi en solid grunnleggende forståelse av de ulike kanalene og strategiene involvert i digital markedsføring.

HVORDAN TJENE PENGER?

Dette digitale produktet kan du selge med 100 % fortjeneste. Dette produktet ble skapt med deg i tankene, og vi gir DEG Rettigheter for gjenbruk og videresalg til det. Dette betyr at med kjøpet av ditt produkt får du også full rett til å videreselge det som ditt eget, med 100 % fortjeneste.

HAR MINE KUNDER OGSÅ TILGANG?

JA. Dine kunder er velkomne til å få tilgang til alle opplæringsmodulene, all den ekstra opplæringen og et GRATIS fellesskap på vår plattform. Du har også muligheten til å laste ned hver opplæringsmodul til dine egne enheter!

MÅ JEG SELGE DET DIGITALE PRODUKTET?

NEI. Dette er helt tilpasset deg. Noen kjøper bare for å få tilgang til opplæring og veiledning. Andre kjøper med hensikt å videreselge det. Det er helt opp til deg. Vi forplikter oss til å lære deg de ferdighetene som gir høy inntekt for å tjene penger på nettet. Du kan anvende dem slik du ønsker.

HVA ANNET FØLGER MED DERSOM JEG KJØPER KURSET?

Du får full tilgang til hele kurset, en kostnadsfri mal for e-bok, GRATIS Sosial Medieplanlegger og GRATIS veiledning med arbeidsark , et opplæringsfellesskap, og GRATIS oppdateringer når nye moduler legges ut. Samt De som kjøper fra meg har også muligheten til å kontakte meg hvis de har spørsmål.

Kontakt med meg når som helst, jeg er her for å hjelpe!

post@livtone.no