Nybegynnerguiden er på vei til deg!

Dette markerer begynnelsen på din EGNE digitale markedsføringsvirksomhet og det første steget på veien mot økonomisk frihet og livsstilsfrihet!


Hvis du ikke føler entusiasmen enda, la meg være entusiastisk på dine vegne! Jeg vet hvilken innvirkning dette har hatt på meg, og jeg vet hva det kan gjøre for deg.

Jeg heter Liv Tone Lind og har over 15 år med erfaring som it-ansvarlig og datainstruktør.


Etter å ha vært på uføretrygd i flere år, og fortsatt er, bestemte jeg meg for å følge min lidenskap for teknologi inn i å bygge min egen nettbaserte virksomhet.


Det var da jeg søkte etter alternative livsstiler utenfor den vanlige A4-jobben, at jeg støtte på Dave Sharpe og hans 15-dagers trening. Etter det endret alt seg. Hvis du er litt som meg, er du nok ganske skeptisk. Jeg trodde heller ikke at det var mulig for vanlige mennesker som meg å lære dette og oppnå de samme fantastiske resultatene som andre har oppnådd. Men på utrolig kort tid har jeg blitt en del av et solid støttefellesskap og mottatt år med erfaringsbasert opplæring som virkelig imponerer.


Jeg vet alle sier dette, men jeg mener det: Hvis jeg kan klare det, så kan du også.


Vi heier på deg alle sammen!

  • Steg 1: Sørg for å sjekke innboksen din for en e-post fra meg og lenken for å laste ned nybegynnerguiden! Om du ikke finner den, husk å sjekke søppelposten, av og til havner den der. E-posten er fra Liv Tone Lind
  • Steg 2: Klikk på knappen under så kommer du til en kort video som forklarer NØYAKTIG den måten jeg startet min egen digitale markedsføringbusiness på. Dette systemet lærer bort høyinntektsferdigheter som du kan begynne å bruke med en gang, og som kan endre alt du trodde du tenkte om suksess.

Disclaimer: Jeg er affiliate for Legendary Marketer. Det betyr at om du i løpet av de neste månedene gjør noen kjøp innenfor dette programmet, mottar jeg en provisjon av salgssummen. Dette er ikke et bli-rik-fort-program, og vi tror heller ikke på suksess over natten. Vi tror på integritet, å jobbe hardt og utvikle ferdighetene dine hvis du ønsker å tjene mer penger. Som fastsatt av loven, kan og vil vi ikke gi noen garantier om din evne til å oppnå resultater eller tjene penger med noen av våre produkter eller tjenester. Den gjennomsnittlige personen som kjøper en "oppskrift" får få eller ingen resultater. Eventuelle referanser eller eksempler som brukes på denne og koblede nettsider er reelle og dokumenterte, men brukes kun til eksempelformål. Resultatene dine vil variere og avhenge av mange faktorer, inkludert men ikke begrenset til: din bakgrunn, erfaring og arbeidsmoral. All business innebærer risiko så vel som massiv og konsekvent innsats og handling. Hvis du ikke er villig til å akseptere det, vennligst IKKE KJØP NOEN PRODUKTER FRA OSS.


Om videoen: På slutten av den gratis opplæringsvideoen kommer det et tilbud til personer som ønsker å få tilgang til vår opplæringsplattform for digital markedsføring/nettbasert business Dette er 100 % valgfritt. Gratisvideoen varer i ca 20 minutter totalt, og hvis du ikke vil ha treningen som du får tilbud om etterpå, kan du bare forlate siden uten å kjøpe noe. Alle fremtidige e-poster har en "avmelding" nederst som du kan klikke på for å melde deg av når som helst.